Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом (Деклараційний патент на корисну модель № 27778)

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру фруктових кремово-збивних цукерок з комбінованим корпусом. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом, що містять глазур, цукор - пісок, патоку, рослинний жир, желатин, кислоту лимонну, спирт, поверхнево-активну речовину, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів фруктової кремово-збивної структури використовується, низькометоксильований пектин, фруктова підварка, фруктово - ягідний порошок, сухе молоко, есенції. Utility model patent. A recipe of fruit and cream churned candy with a combined body. Fruit whipped cream and candy with a combined body, containing icing sugar - sand, molasses, vegetable oil, gelatin, citric acid, alcohol, a surfactant other than the fact that as a basic structure fruit cream-churned structure used pectin, fruit suburbs, fruit - berry powder, milk powder, essences.

Опис

Ключові слова

пектин, фруктова підварка, фруктово - ягідний порошок, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, pectin

Бібліографічний опис

Пат. № 27778 Україна, МПК3 A23G 3/00. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 200708320 ; заявл. 20.07.07 ; опубл. 12.11.07, Бюл. № 18.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced