Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом (Деклараційний патент на корисну модель № 27778)
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру фруктових кремово-збивних цукерок з комбінованим корпусом. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом, що містять глазур, цукор - пісок, патоку, рослинний жир, желатин, кислоту лимонну, спирт, поверхнево-активну речовину, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів фруктової кремово-збивної структури використовується, низькометоксильований пектин, фруктова підварка, фруктово - ягідний порошок, сухе молоко, есенції.
Utility model patent. A recipe of fruit and cream churned candy with a combined body. Fruit whipped cream and candy with a combined body, containing icing sugar - sand, molasses, vegetable oil, gelatin, citric acid, alcohol, a surfactant other than the fact that as a basic structure fruit cream-churned structure used pectin, fruit suburbs, fruit - berry powder, milk powder, essences.
Опис
Ключові слова
пектин, фруктова підварка, фруктово - ягідний порошок, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, pectin
Бібліографічний опис
Пат. № 27778 Україна, МПК3 A23G 3/00. Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 200708320 ; заявл. 20.07.07 ; опубл. 12.11.07, Бюл. № 18.