Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів.
It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, овочеві порошки, дисперсність, харчова цінність, якість, крихтуватість тіста, macaroni products, vegetable powders, dispersion, food value, quality, friability of the dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Волощук, Г. І. Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, Г. А. Волкова, В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. – 2000. – № 45. – С. 68–72.