Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві.ующей.
One of the important parts of any business is the analysis and evaluation of the risk of accidents. Therefore, for any company developing a security management function of which is based on determining the degree of risk of subsequent development of the security measures being implemented in the workplace.
Опис
Ключові слова
ризик, risk, небезпека промислового об’єкта, hazard industrial facility, аварія, accident, аварійна ситуація, emergency situation, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Володченкова, Н. В. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 1. – С. 75-79.