Відділення осаду в комбінованому сусловарильним апараті
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Розглянуто питання освітлення пивного сусла (відділення хмелевої дробини і гарячого білкового осаду) в комбінованому сусловарильному апараті. Наведено результати досліджень впливу на якість відділення осаду конфігурації днища і розміщення перемішуючого пристрою по висоті апарата.
The question of beer mash defecation (hop fraction and hot protein deposit separation) in hybrid mashbrewing apparatus was considered. Here presented the researches results of bottom configuration and mixing device positioning height influence on the separation quality.
Description
Citation
Чепелюк, О. М. Відділення осаду в комбінованому сусловарильнлому апараті / О. М. Чепелюк, С. О. Удодов, В. М. Таран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 59-60.