Відділення осаду в комбінованому сусловарильним апараті

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розглянуто питання освітлення пивного сусла (відділення хмелевої дробини і гарячого білкового осаду) в комбінованому сусловарильному апараті. Наведено результати досліджень впливу на якість відділення осаду конфігурації днища і розміщення перемішуючого пристрою по висоті апарата. The question of beer mash defecation (hop fraction and hot protein deposit separation) in hybrid mashbrewing apparatus was considered. Here presented the researches results of bottom configuration and mixing device positioning height influence on the separation quality.

Description

Citation

Чепелюк, О. М. Відділення осаду в комбінованому сусловарильнлому апараті / О. М. Чепелюк, С. О. Удодов, В. М. Таран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 59-60.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By