Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Удосконалення режимів роботи існуючого обладнання сприяє інтенсифікації технологічних процесів, скороченню тривалості виробничих циклів та зменшенню втрат сировини. В результаті моделювання процесу теплової обробки технічної сировини визначено раціональне значення частоти обертання перемішуючого пристрою, що підвищує економічну ефективність виробництва і поліпшує якісні показники готової продукції.
Work modes improvement of existing equipment contributes to the intensification of technological processes, shortening production cycles and reduce raw material losses. As a result, thermal processing simulation of industrial raw materials specified rational value of speed mixing device, which increases economic efficiency and improves the quality parameters of the finished product.
Опис
Ключові слова
моделювання, теплова обробка, технічна сировина, перемішуючий пристрій, modeling, heat treatment, industrial raw materials, mixing device, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Матусевич, Р. Ю. Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі / Р. Ю. Матусевич, О. А. Терещенко, О. М. Чепелюк // Ukrainian food journal. – 2013. - Vol. 2, Is. 1 – С. 105–110.