Удосконалення технологіїї бубличних виробів підвищеної біологічної цінност

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Науково обґрунтована і експериментально підтверджена ефективність застосування при виробництві бубличних виробів соєвого борошна і препарату b - каротину мікробіологічного з метою надання їм оздоровчих властивостей. Визначено оптимальне дозування соєвого борошна і препарату b-каротину, що забезпечує високу якість виробів. Обґрунтовано удосконалену технологію бубличних виробів з соєвим борошномі препаратом b - каротину мікробіологічного.
Evidence-based and experimentally verified the effectiveness of the production Doughnuts products soy flour and drug b - carotene microbiological to provide them with health properties. The optimal dosage of soy flour and drug b-carotene, which provides high quality products. Grounded advanced technology Doughnuts products with soy boroshnomi drug b - carotene microbiological.

Опис

Ключові слова

оздоровчі продукти, бубличні вироби, біологічна цінність, doughnuts products, biological value, health products

Бібліографічний опис

Петришин, Н. З. Удосконалення технологіїї бубличних виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів" / Петришин Наталія Зеновіївна ; НУХТ. - К., 2005. - 20 с.