Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості зерна гречки
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження впливу режимів ЕМП НВЧ на вихід та якість «легких» зерен. Досліджено вплив потужності НВЧ обробки зерна гречки на ступінь накопичення декстринів в легких зернах, а також порівняно із їх вмістом у зерні та крупі. Показана залежність накопичення декстринів у "легких" гречаних зернах при різних значеннях вихідної вологості зерна гречки.
Findings of investigation about EMF SHF modes influence on output and quality of “light” kernels are provided. Influence of SHF treatment power of buckwheat kernels on dextrines accumulation level in “light” kernels, and as well comparing to its content in buckwheat kernels and cereal is investigated. Dependency of dextrines accumulation in “light” buckwheat kernels for different value of outgoing moisture of buckwheat kernels is shown.
Опис
Ключові слова
зерно гречки, buckwheat, електромагнітне поле надвисокої частоти, біохімічні властивості, віхід «легких» зерен, якість «легких» зерен, ultra-high frequent electro-magnetic field, biochemical properties, output of “light” kernels, quality of “light” kernels, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості зерна гречки / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, Ю. П. Фурманова, Л. М Ваврикович // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 6. - С. 48-50.