Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою збагаченого харчовим волокном фіброгам та наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою. The basic technological stages of kefir drink fortified food and fiber fibroham filled with fruit yoshty by advanced technology. The effect of filler from fruits yoshty the organoleptic and physico-chemical properties of kefir drink.

Опис

Ключові слова

кефірний напій, kefir drink, харчове волокно, fibroham, фіброгам, fibroham, йошта, yoshta

Бібліографічний опис

Кравцова, О. В. Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 33. – С. 27-29.

Зібрання