Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В проекті (роботі) студент має коротко обгрунтувати впровадження нової технології і випуск нового продукту на основі отриманих ним теоретичних і практичних знань за час навчання в університеті та проходження виробничої практики. The draft (work) a student must briefly justify the introduction of new technology and new product on the basis of his theoretical and practical knowledge during university studies and practical training.

Опис

Ключові слова

спеціалісти, якість освіти, дипломне проектування, оздоровче харчування, specialists, quality of education, graduation projects, improving nutrition, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722 / Уклад.: Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук. К.: НУХТ, 2004.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced