Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації цукрового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена дослідженням впливу умов дефекації перед
ІІ сатурацією та концентрації азотистих речовин на якість очищеного соку та його термостійкість під час згущення. В дисертації представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень підвищення ефективності процесів основної дефекації та дефекації перед ІІ сатурацією шляхом удосконалення апаратурного оформлення і використання додаткових заходів по зменшенню амідо-аміачного азоту в соку.
The thesis is devoted to study the effects of conditions before defecation
II saturation and concentration of nitrogen compounds on the quality of the purified juice and its thermal stability during condensation. The thesis presents the results theoretical and experimental studies of efficiency
basic processes of defecation and defecation before the second carbonation by improve equipment design and use of complementary measures
reduction of amide-ammonia nitrogen in the juice.
Опис
Бібліографічний опис
Джоган, О. І. Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05 / Джоган Ольга Іллівна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2005. – 20 с.