Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації цукрового виробництва
Файли
Дата
2005
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена дослідженням впливу умов дефекації перед
ІІ сатурацією та концентрації азотистих речовин на якість очищеного соку та його термостійкість під час згущення. В дисертації представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень підвищення ефективності процесів основної дефекації та дефекації перед ІІ сатурацією шляхом удосконалення апаратурного оформлення і використання додаткових заходів по зменшенню амідо-аміачного азоту в соку.
The thesis is devoted to study the effects of conditions before defecation
II saturation and concentration of nitrogen compounds on the quality of the purified juice and its thermal stability during condensation. The thesis presents the results theoretical and experimental studies of efficiency
basic processes of defecation and defecation before the second carbonation by improve equipment design and use of complementary measures
reduction of amide-ammonia nitrogen in the juice.
Опис
Ключові слова
активність, очищення, деамонізація, термостійкість, пара, дифузійний сік, водно-вапняна суспензія, activity, purification, deammonization, heat resistance, vapor, raw juice, water-lime suspension
Бібліографічний опис
Джоган, О. І. Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05 / Джоган Ольга Іллівна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2005. – 20 с.