Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчена можливість активізації пивних дріжджів за допомогою лазерного випромінювання для інтенсифікації технологічних процесів виробництва пива. Використання оброблених лазером пивних дріжджів для зброджування пивного сусла дозволяє прискорити процес бродіння пива. The possibility of activation of brewer's yeast using laser technology to intensify the process of joint production of beer was researched. The application of the brewer's yeast that was processed by laser for fermentation of wort can accelerate the process of fermentation of beer.

Опис

Ключові слова

метаболізм, дріжджі, мікроорганізми, лазер, metabolism, yeast, bacteria, laser, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Жестерева, Н. А. Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, С. Д. Сергєєв // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. II. – С. 138-139.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced