Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчена можливість активізації пивних дріжджів за допомогою лазерного випромінювання для інтенсифікації технологічних процесів виробництва пива. Використання оброблених лазером пивних дріжджів для зброджування пивного сусла дозволяє прискорити процес бродіння пива.
The possibility of activation of brewer's yeast using laser technology to intensify the process of joint production of beer was researched. The application of the brewer's yeast that was processed by laser for fermentation of wort can accelerate the process of fermentation of beer.
Опис
Ключові слова
метаболізм, дріжджі, мікроорганізми, лазер, metabolism, yeast, bacteria, laser, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Жестерева, Н. А. Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, С. Д. Сергєєв // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. II. – С. 138-139.