Особливості дитячого харчування в контексті сьогодення

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі одержані реологічні криві яблучно-морквяно-сливового пюре з додаванням ксантану в широкому діапазоні концентрацій і температур. Обговорюються особливості реологічної поведінки таких складних дисперсних систем і запропонований найбільш оптимальний склад для дитячого харчування на основі отриманих даних. In this paper, the rheological curves obtained Carrot-apple-plum sauce with the addition of xanthan in a wide range of concentrations and temperatures. The features of rheological behavior of complex disperse systems and proposed the optimal composition for infant formula based on the data.

Опис

Ключові слова

ксантан, сила напруги, концентрація, колова швидкість, xanthan, power voltage, concentration, circular velocity, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Особливості дитячого харчування в контексті сьогодення / І. О. Гаган, О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ. - С. 245-246.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced