Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто питання управління технологічним процесом в умовах невизначеності та ризику на прикладі сокоочисного відділення. Вперше застосовано лінгвістичний підхід для створення САР технологічних процесів харчових виробництв. Наведено фрагменти синтезу адаптивної ситуаційної системи дільниці очищення дифузійного соку.
The question of process under uncertainty and risk for example sokoochysnoho department. First applied linguistic approach for creating CAP processes of food production. Fragments synthesis of adaptive situational station juice purification.

Опис

Бібліографічний опис

Пархоменко, І. І. Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку / І. І. Пархоменко, А. П. Ладанюк, В. Д. Кишенько // Наукові праці УДУХТ - 2001.- №9 - С. 37-38.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в