Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання управління технологічним процесом в умовах невизначеності та ризику на прикладі сокоочисного відділення. Вперше застосовано лінгвістичний підхід для створення САР технологічних процесів харчових виробництв. Наведено фрагменти синтезу адаптивної ситуаційної системи дільниці очищення дифузійного соку.
The question of process under uncertainty and risk for example sokoochysnoho department. First applied linguistic approach for creating CAP processes of food production. Fragments synthesis of adaptive situational station juice purification.
The question of process under uncertainty and risk for example sokoochysnoho department. First applied linguistic approach for creating CAP processes of food production. Fragments synthesis of adaptive situational station juice purification.
Опис
Ключові слова
цукрове виробництво, очищення дифузійного соку, управління в умовах невизначеності, sugar production, juice purification, control under uncertainty, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Пархоменко, І. І. Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку / І. І. Пархоменко, А. П. Ладанюк, В. Д. Кишенько // Наукові праці УДУХТ - 2001.- №9 - С. 37-38.