Інтенсифікація процесу насичення напоїв СО2 шляхом використання гідродинамічних кавітаційних пристроїв

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено роботу гідродинамічних кавітаційних пристроїв у складі ділянки насичення синхронно-змішувальної сатураційної установки та вплив основних факторів на процес насичення напоїв діоксидом вуглецю у виробничих умовах. Проведено порівняльний аналіз ефективності процесу сатурації напоїв в залежності від конструкції кавітаційних пристроїв та визначено вплив кожного пристрою на інтенсифікацію процесу насичення напоїв.
It was researched the work of hydrodynamic cavitations’ device in part of synchronous – mixing setting and influence of basic factors on the process of saturation drinks by carbon dioxide in production conditions. It was done a comparative analysis of the drinks saturation process efficiency depending on cavitations’ devices construction and it was detected an impact of each device on the intensification of drinks saturation process.

Опис

Ключові слова

синхронно-змішувальна сатураційна установка, діоксид вуглецю, напій, насичення, сатурація, інтенсифікація, гідродинамічний кавітаційний пристрій, synchronous-mixing setting, carbon dioxide, drink, saturation, intensification, hydrodynamic cavitations’ device, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Петрікей, Р. В. Інтенсифікація процесу насичення напоїв СО2 шляхом використання гідродинамічних кавітаційних пристроїв / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2010. - № 9. - С. 101-106.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced