Методи оцінки і аналізу конкурентоспроможності продукції

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування методики по оцінці рівня конкурентоспроможності дає можливість на підприємствах здійснювати комплекс взаємопов’язаних заходів по підвищенню якості продукції, що випускається. При цьому найбільш значущим моментом є перегляд і поновлення номенклатури продукції, що випускається, з метою її успішної реалізації на ринку. Application of method by estimation of level of competitiveness enables to carry out the complex of vzaemopov’yazanikh measures on upgrading products which is produced on enterprises. Thus the most meaningful moment is a revision and proceeding in the nomenclature of products which is produced, with the purpose of it successful realization at the market.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність продукції, ринкові умови, competitiveness of products, market conditions, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Носенко, Н. А. Методи оцінки і аналізу конкурентоспроможності продукції / Н. А. Носенко, О. А. Понежда // Акціонер. – 2001. - № 6/7. – С. 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced