Сутність планування ризиків діяльності підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано доцільність розподілу планування ризиків у діяльності підприємств харчової промисловості на стратегічне та оперативне. Визначено послідовність етапів формування та реалізації стратегічного та оперативного планування ризиків, враховуючи специфіку підприємств харчової промисловості, їхній розмір та значення системи ризик-менеджменту на підприємстві. The expedience of distributing of planning risks in the activity of food industry enterprises on strategic and operative was grounded. The sequence of the stages formation and realization of the strategic and operative planning of risks was determined, taking into account the specification of food industry enterprises, their size and value of the system risk-management at the enterprise.

Опис

Ключові слова

ризик, стратегічне планування, оперативне планування, харчова промисловість, менеджмент, кафедра економіки праці та менеджменту, risk, strategy planning, operational planning, food industry, management

Бібліографічний опис

Чигринець, О. А. Сутність планування ризиків діяльності підприємств харчової промисловості / О. А. Чигринець // Наукові праці НУХТ. - 2012. - Вип. 43. - С. 156-161.

Зібрання