Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто чинники формування конкурентоспроможності малих підприємств, проблеми сучасного стану конкурентоспроможності та запропоновані стратегічні напрямки формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості.
Factors of forming business enterprises’ competitiveness are considered in the article. The author pays great attention to the problems of modern competitiveness and gives the strategic tendency of forming business enterprises’ competitiveness of food industry
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, малі підприємства, харчова промисловість, competitiveness, small businesses, food industry, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Тимченко, О. І. Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості / О. І. Тимченко // Економіка. Управління. Інновації : електронне наукове фахове видання Житомирського державного університету ім. І. Франка. – Житомир, 2013. - №1 (9).