Динаміка виробничого травматизму в харчовій промисловості України
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано стан виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Подано результати дослідження динаміки виробничого травматизму. Розраховані показники частоти та важкості травматизму. Проведено розподіл нещасних випадків за основними причинами та видами подій.
The article deals with сonsisting of production traumatism is analysed of food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The results of research of dynamics of production traumatism are given. The indexes of frequency and weight of traumatism are expected. Distributing of accidents is conducted after principal reasons and types of events.
The article deals with сonsisting of production traumatism is analysed of food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The results of research of dynamics of production traumatism are given. The indexes of frequency and weight of traumatism are expected. Distributing of accidents is conducted after principal reasons and types of events.
Опис
Ключові слова
виробничий травматизм, production traumatism, нещасний випадок, причини травматизму, accident, reasons of traumatism, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Гуць, В. С. Динаміка виробничого травматизму в харчовій промисловості України / В. С. Гуць, О. В. Євтушенко // Інформаційний бюлетень з охорони праці ННДІОП. – 2011. – № 4. – С. 41-47.