Фінансові можливості активізації інноваційного потенціал у і підвищення продуктивності за допомогою матричного підходу
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуте практичне застосування індексно-матричної моделі на підприємствах харчової промисловості.
The article dealt with the practical application of index-matrix model in the food industry.
Опис
Ключові слова
інновації, методологія, ефективність, харчова промисловість, innovation, methodology, efficiency, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Нечаєв, О. Л. Фінансові можливості активізації інноваційного потенціал у і підвищення продуктивності за допомогою матричного підходу / О. Л. Нечаєв // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - К., 2010. – Вип. 4 (107). - С. 90-93.