Фінансові можливості активізації інноваційного потенціал у і підвищення продуктивності за допомогою матричного підходу

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуте практичне застосування індексно-матричної моделі на підприємствах харчової промисловості. The article dealt with the practical application of index-matrix model in the food industry.

Опис

Ключові слова

інновації, методологія, ефективність, харчова промисловість, innovation, methodology, efficiency, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Нечаєв, О. Л. Фінансові можливості активізації інноваційного потенціал у і підвищення продуктивності за допомогою матричного підходу / О. Л. Нечаєв // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - К., 2010. – Вип. 4 (107). - С. 90-93.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced