Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядаються проблеми та перспективи виробництва яловичини в Київській області.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області / О. О. Кутас // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. І. – C. 58.
