Експортний потенціал харчової промисловості України
Дата
1999
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Експортний потенціал АПК України поступово набирає сили, на-буваючи тенденції до зміцнення і розширення, хоча спостеріга-ється нестабільність в окремі роки. За характером експортний потенціал має поки що сировинно-продовольчий напрям. Внаслідок випереджального збільшення обсягів експорту товарів і послуг над імпортом у 1997 р., вперше за 5 років, в Україні склалося позитивне сальдо торговельного балансу.
Опис
Ключові слова
експорт, імпорт, продукція, харчова промисловість, импорт, производство, экспорт, пищевая промышленность, export, import, production, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кириченко, О. М. Експортний потенціал харчової промисловості України / О. М. Кириченко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – Київ : УДУХТ, 1999. - № 5. – С. 66-69.