We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Наведено результати мікроструктурних досліджень впливу режимів швидкого і повільного охолодження на формування кристалоутворень, їх величину, структуру. The results of microstructural researches of the effect of fast and slow cooling of butterfat's melt on the formation of crystallization and their structure, size, glycerides groups co-crystallization and their melting temperature are provided.

Description

Citation

Рашевська, Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2012. – № 47. – С. 102–109.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By