Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена методика фотометричного визначення аскорбінової кислоти. Представлені результати визначення аскорбінової кислоти в соках. Запропонований варіант твердофазного спектрофотометричного визначення.
The Designed methods photometric determinations of the ascorbic acid. The Presented results of the determination of the ascorbic acid in juice. The Offered variant interface spectrophotometric definition.
Опис
Ключові слова
визначення металів, іммобілізовані барвники, аналіз об‘єктів, metal ions, immobilized dyes, analysis of objects, кафедра харчової хімії, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, О. М. Бутенко, В. М. Кошова, О. І. Ілявіна // Харчова промисловість. – 1998. - № 43-44. – С. 6 - 8.