Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблена методика фотометричного визначення аскорбінової кислоти. Представлені результати визначення аскорбінової кислоти в соках. Запропонований варіант твердофазного спектрофотометричного визначення. The Designed methods photometric determinations of the ascorbic acid. The Presented results of the determination of the ascorbic acid in juice. The Offered variant interface spectrophotometric definition.

Опис

Ключові слова

визначення металів, іммобілізовані барвники, аналіз об‘єктів, metal ions, immobilized dyes, analysis of objects, кафедра харчової хімії, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, О. М. Бутенко, В. М. Кошова, О. І. Ілявіна // Харчова промисловість. – 1998. - № 43-44. – С. 6 - 8.

Зібрання