Effect of high-frequency initial processing on the properties of walnut oil

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

високочастотна обробка, нетрадиційні сорти олії, екстракція олії, зерна волоського горіха, холодний віджим, высокочастотная обработка, нетрадиционные сорта масла, экстракция масла, зерна грецкого ореха, холодный отжим, ultra-high frequent pre-treatment, unconventional types of oils, oil extraction, walnut grain, cold pressing, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Derbuhova, H. Effect of Ultra-high Frequent Pre-treatment of Walnut on Properties of Oil / H. Derbuhova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – № 4. – P. 428–430.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced