Екстрена зупинка кондитерського цеху в надзвичайних ситуаціях
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Включає схему робочих операцій, а також відповідальних осіб при екстреній зупинці виробництва. Включает схему рабочих операций, а также ответственных лиц при экстренной остановке производства.
Опис
Ключові слова
надзвичайна ситуація, небезпека, цех, чрезвычайная ситуация, опасность, emergency, danger, shop, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Звягінцева, Ю. П. Екстрена зупинка кондитерського цеху в надзичайних ситуаціях / Ю. П. Звягінцева // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XХI столітті : матеріали 77-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. – Київ :НУХТ, 2011. – Ч. 2 – С. 260-261.