Вискоякісне чисте вино

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виготовлене із високоякісного винограду сухе вино містить понад 400 корисних для організму людини речовин, в тому числі практично всі необхідні для нормальної життєдіяльності біологічно активні речовини, мікроелементи, ферменти.
Made from grapes of high quality dry wine contains more than 400 useful for the human body substances, including almost all essential for normal functioning of biologically active substances, trace elements, enzymes.

Опис

Ключові слова

вино, якість, фенольні речовини, столові виноматеріали, gelatin, tannin, colloidal haze, phenolic substances, table wine materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бабич, І. М. Високоякісне чисте вино / І. М. Бабич, М. В. Білько, В. О. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 7. - С. 17-18.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced