Інформаційні аспекти побудови систем управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглядаються задачі синтезу систем багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва. На основі експертного опитування розроблені шкали оцінок технологічних параметрів. We consider problems synthesis of systems multipurpose control technical process bakers manufacture. Based expert survey(polling) produced scale appreciation technical parameters.

Опис

Ключові слова

технологічна інформація, шкали управління, хлібопекарське виробництво, якість продукції, technical information, scale management, bakers manufacture, quality of production, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Шаруда, С. С. Інформаційні аспекти побудови систем управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 5(90). – С. 7-10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced