Деякі аспекти технології рожевих столових вин
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлені діапазони варіювання показників, які характеризують колір рожевих столових вин різної ступені окисненості. Досліджені технологічні прийоми, що формують відтінки кольору рожевих вин.
Ranges of variation of parameters that characterize the color pink table wines of varying degrees of oxidation were determined. Technological methods, which form the color shades of pink wines were investigated.
Ranges of variation of parameters that characterize the color pink table wines of varying degrees of oxidation were determined. Technological methods, which form the color shades of pink wines were investigated.
Опис
Ключові слова
рожеві столові вина, pink table wine, технологія, відтінки кольору рожевих столових вин, technology, color shades of pink table wines, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства