Керування технологічними комплексами харчових виробництв з використанням сценарного підходу
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядається методологія побудови систем сценарного керування технологічними комплексами харчових виробництв в умовах невизначеності виробничих ситуацій. Methodology of construction of the systems of scenario management of food productions technological complexes is examined in the conditions of vagueness of production situations.
Опис
Ключові слова
технологічний комплекс, сценарії управління, харчові виробництва, ситуаційний аналіз, technological complex, management scenarios, food productions, situatioonal analysis, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Кишенько, В. Д. Керування технологічними комплексами харчових виробництв з використанням сценарного підходу / В. Д. Кишенько // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції “Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними комплексами”. - К., 2009. - С. 56.