Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

М’ясорізальний комплект вовчків складається із швидкоспрацьовуваних деталей, і витрати па відновлення його працездатності за період експлуатації вовчків співмірні з початковою вартістю самих машин. Застосування напилених плазмою бронзових антифрикційних вставок на решітках підвищує зносостійкість ножів та решіток в 1,7-3 рази, знижує енергетичні затрати на перероблення м’яса і поліпшує якість м’ясопродуктів.

Опис

Ключові слова

напилення, м'ясо, різання, плазма, напыление, мясо, резка, spraying, meat, cutting, plasma, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Сухенко, В. Ю. Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків / В. Ю. Сухенко, В. М. Таран, Ю. Г. Сухенко // Харчова промисловість. – 2000. - Випуск № 45. - С. 229-234.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced