Виробництво пектину із корене-, бульбоплодів за технологією УДУХТ
Файли
Дата
1994
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Традиційна технологія виробництва пектину передбачає кислотний гідроліз, що вимагає використання мінеральної кислоти (соляної, азотної або сірчаної). Наявність їх у технологічних середовищах обумовлює особливі вимоги до технологічного процесу та його обладнання.
Traditional technology of pectin involves acid hydrolysis, which requires the use of mineral acids (hydrochloric, nitric or sulfuric). Their presence in the technological environment makes special demands on the process and its equipment.
Опис
Ключові слова
пектин, гідроліз, мінеральні кислоти, пектин, pectin, hydrolysis, mineral acids, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Виробництво пектину із корене-, бульбоплодів за технологією УДУХТ / В. М. Таран, І. С.Гулий, М. С. Карпович, М. І. Сороколіт, І. О. Кропивницька, Л. В. Донченко, Л. Д. Бобрівник, А. М. Гнатенко // Цукор України. – 1994. - №2. - С. 22.