Раціональне водовикористання на цукровому заводі
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено заходи спрямовані на зниження витрат свіжої води та зменшення кількості стічних вод.
The measures aimed at reducing the consumption of fresh water and reducing the amount of waste water.
Опис
Ключові слова
свіжа вода, стічні води, водовикористання, fresh water, waste water, water use, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Резніченко, Ю. М. Раціональне водовикористання на цукровому заводі / Ю. М. Резніченко, В. М. Логвін // Матеріали 77-ої наукової конференції молодих учених, аспіратів і студентів, 11–12 квітня 2011р. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 111.