Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Необхідно вести пошук нових технологій, щоб забезпечити максимально можливе збереження поживних речовин, які містяться в сировині. І одним із шляхів вирішення ції проблеми є використання кріотехнологій які дають змогу отримати продукти профілактичної дії з високим вмістом природних біологічно активних речовин.
It is necessary to search for new technologies to provide the maximum possible preservation of nutrients contained in raw materials. And one of the ways to solve the problem is to use tion kriotehnolohiy enabling preventive action to obtain products with high content of natural biologically active substances.

Опис

Ключові слова

бурякоцукрове виробництво, побічні продукти, біодобавки до їжі, комплекси БАР, низькотемпературне оброблення, фракційні переходи, sugar beet production, by-products, Supplements to food, complexes BAR, low-temperature processing, factional transitions, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Штанько, О. А. Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок / О. А. Штанько, Г. О. Сімахіна // Наукові праці НУХТ. - 2004.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced