Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Найефективнішим, фізіологічно обґрунтованим та економічно доступним способом кардинального поліпшення забезпечення населення України біологічно активними речовинами є регулярне введення до раціону харчових продуктів, збагачених цими речовинами. Одним із шляхів розширення вітчизняного виробництва збагачених мікронутрієнтами харчових продуктів є використання вторинних сировинних ресурсів харчової промисловості та, передусім, побічних продуктів цукробурякового виробництва – жому й меляси.
The most effective, physiologically reasonable and economically affordable way to radically improve the supply of biologically active substances Ukraine is a regular input to the diet foods rich in these substances. One of the ways to increase domestic production of micronutrient rich foods is the use of secondary raw materials food and, above all, by-products of sugar production - molasses and bagasse.
Опис
Ключові слова
оздоровче харчування, функціональні інгредієнти, вторинні сировинні джерела, буряковий жом, improving nutrition, functional ingredients, Secondary sources of raw materials, beet pulp, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 55-58.