Перетворення складових компонентів сировини в процесі екструзії
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Волого термомеханічна обробка - один з найефективніших методів переводу натуральної сировини в нову, більш придатну до споживання, форму.
Основу зернової сировини, що використовується для обробки в екструдері, складає вуглеводний комплекс, він же підлягає найбільшим змінам в процесі екструзії. Вирішальний вплив на умови обробки і якість екструдату справляє кількість і якість крохмалю.
Wet thermomechanical treatment - one of the most efficient method of transferring natural materials in new, more suitable to consume form.
Of grain raw materials used for processing in the extruder, is a complex carbohydrate, it is also subject to the greatest changes during extrusion. Decisive influence on the processing conditions and quality of extrudate produces quality and quantity of starch.
Опис
Ключові слова
екструзія, крохмаль, термічній і механічній обробці, extrusion, starch, thermal and mechanical processing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Перетворення складових компонентів сировини в процесі екструзії / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – С. 2-5.