Використання екструдерної техніки для переробки черствого хліба

Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Переробка черствого хліба має велике значення. Це пов’язано з тим, що термін зберігання хлібобулочних виробів досягає лише 36 годин. Хліб, що повертається з торгової мережі, після видалення санітарного браку, як правило, переробляють на мочку, хлібну і сухарну крихту, яку додають до тіста. Але така схема переробки не економічна. Processing stale bread is important. This is due to the fact that the shelf life of baked goods is only 36 hours. Bread that returns from trading network after removing sanitary Marriage is usually processed at the lobe, rusks and bread crumbs, which added to the dough. However, this processing scheme is not economic.

Опис

Ключові слова

екструзія, крохмаль, термічна і механічна обробка, extrusion, starch, thermal and mechanical processing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Використання екструдерної техніки для переробки черствого хліба / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – С. 8-9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced