Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обгрунтовано доцільність використання лікарської сировини: буркуна лікарського, деревію звичайного, м'яти перцевої, кардамону, плодів шипшини, волоського горіху молочно-воскової стиглості для виробництва безалкогольного напою оздоровчого призначення, визначено параметри процесу екстракції рослинної сировини та встановлено співвідношення сировина:екстрагент, яке складає 1:10. The use of such medicinal plants: medicinal clover, yarrow, peppermint, cardamom, rose hips, walnut milk ripeness was expedience to produce soft drink recreational purposes, the parameters of the extraction process plant material and has a ratio of raw material: extractant which is 1:10.

Опис

Ключові слова

екстракт, лікарська сировина, волоський горіх, вітамін С, фенольні сполуки, функціональний продукт, extract, medicinal raw materials, walnut, vitamin C, phenolic compounds, functional product, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Ю. Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко, Н. В. Шнайдер // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 3 (20). – С. 75–79.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced