Фізичні способи активування дріжджів
Files
Date
2003
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Спиртові дріжджі Sacharomyces cerevisae раси В при опроміненні HBЧ хвилями ММД, ультрафіолетовими променями та їх спільною дією здатні підвищувати бродильну та біосинтетичну здатність у попередньо встановлених параметрах.
Alcohol yeast Sacharomyces cerevisae race in irradiated HBCH MMD waves, ultraviolet rays, and their combined effect can improve the fermentation and the biosynthetic ability to preset parameters.
Description
Keywords
дріжджі, опромінення, етанол, мелясне сусло, yeast, irradiation, ethanol, molasses wort, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Citation
Кисла, Л. В. Фізичні способи активування дріжджів / Л. В. Кисла, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Харчова і переробна промисловість. – 2003. - № 5. - С. 14-15.