Поглиблення інноваційних процесів у діяльності суб'єктів продовольчого ринку

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано ефективність інноваційної діяльності суб’єктів продовольчого ринку, виявлено основні тенденції їх функціонування та обґрунтовано пріоритети галузевої інноваційної політики. Deepened of innovative processes of business entities on food market The effectiveness of innovation activities of the food market is analyzed, identified the major trends in its functioning and reasonably prioritize sectoral innovation policy.

Опис

Ключові слова

науковий потенціал, продуктові та процесні інновації, продовольчий ринок, інноваційна діяльність, науково-технічний та техніко-технологічний розвиток, галузева інноваційна політика, research capabilities, product and process innovation, food market, innovation, scientific-technical and technical-technological development, industrial innovation policy, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Поглиблення інноваційних процесів у діяльності суб'єктів продовольчого ринку / Л. В. Страшинська // Продуктивні сили і регіональна економіка: зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2010. – Ч. 1. - С. 88–92.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced