Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10694
Назва: | Определение рациональных параметров рабочей лопасти тестомесильной машины непрерывного действия |
Автори: | Лисовенко, Алексей Тимофеевич Нестеренко, Нелли Васильевна Бурковская, Нинель Аркадьевна Литовченко, Игорь Николаевич Сергеенко, А. П. |
Ключові слова: | тісто тесто замес энергия лопасть dough kneading energy blade кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Дата публікації: | 1992 |
Бібліографічний опис: | Лисовенко, А. Т. Определение рациональных параметров рабочей лопасти тестомесильной машины непрерывного действия / А. Т. Лисовенко, Н. В. Нестеренко, Н. А. Бурковская, И. Н. Литовченко, А. П. Сергеенко // Пищевая промышленность. Республиканский межведомственный тематический научный сборник. Выпуск 38. – К.: Урожай, 1992, с. 104-107 |
Короткий огляд (реферат): | Определены зависимости качества перемешивания хлебного теста от конструкции рабочих органов. Установлена зависимость мощности привода от формы и размеров рабочих органов. The dependences of the quality of mixing bread dough on the design of the working bodies. The dependence of the driving power of the shape and size of the working bodies. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10694 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.