Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11280
Title: | Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировини |
Authors: | Осейко, Микола Іванович Українець, Анатолій Іванович Мирончук, Валерій Григорович Пешук, Людмила Василівна Шеманська, Євгенія Іванівна Усатюк, Світлана Іванівна Заєць, Євген Гуца, С. В. |
Keywords: | сировина технологія raw technology кафедра екологічної безпеки та охорони праці кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2003 |
Citation: | Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировини / М. І. Осейко, А. І. Українець, В. Г. Мирончук та ін. // Харчова промисловість. - 2003. - № 3. – С. 82. |
Abstract: | У статті наведено дані щодо показників складу і якості рослинних олій із нетрадиційної сировини, що необхідні для створення ресурсозберігаючих технологій вилучення та збереження біологічно активних речовин у продуктах харчового, лікувально-профілактичного та функціонального призначення. The article presents data on the performance and quality of the vegetable oil from non-conventional raw materials needed to build resource-saving technologies of extraction and preservation of biologically active substances in food products, forging poly-care and functionality. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11280 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.