Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11297
Title: Дифузійні властивості пивоварної дробини
Authors: Прохоров, Олександр Миколайович
Аністратенко, Володимир Олексійович
Keywords: дифузійні властивості
пивоварна дробина
фільтрування
фильтрование
diffusion properties
brewing pellet
congestion
filtering
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1995
Citation: Прохоров, О. М. Дифузійні властивості пивоварної дробини / О. М. Прохоров, В. О. Аністратенко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 86
Abstract: Встановлено вплив руху рідини по висоті дробини на концентрацію промислової води. The influence of the fluid height pellets concentration of industrial water.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11297
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf859,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.