Improvement technology semis culinary of poultry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The aim of our work is to improve production technology of meat products, namely chicken "popcorn" by making the recipe carotene in the form of plant material (pumpkin) and activation of protein ground meat by adding food alumina. Investigation into functional and technological indicators possible modifications combined ground meat from chicken using hydrophilic forms of alumina allowed bacteriostatic increase stability and functionality of food products from poultry quick cooking.

Опис

Ключові слова

carotene, alumina, meat, chicken, pumpkin, каротин, м’ясо птиці, глинезом, гарбуз, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, мясо курицы, тыква, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Improvement technology semis culinary of poultry / S. Ivanov, V. Pasichniy, V. Zadorozhniy, A. Marynin // Тhe Second North and East European Congress on Food, 26–29 May 2013. – Кyiv : NUFT, 2013. – P. 234.