Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11714
Title: | Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів |
Authors: | Ковбаса, Володимир Миколайович Дорохович, Антонелла Миколаївна Хіврич, Борис Іванович |
Keywords: | горох біологічна цінність харчовий продукт екструзія соя кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів пищевой продукт биологическая ценность экструзия peas biological value food product extrusion soybeans кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 1995 |
Citation: | Ковбаса, В. М. Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів : / В. М. Ковбаса, А. М Дорохович, Б. І. Хіврич // Оглядова інформація. Серія : Промислова переробка та зберігання харчових продуктів. – Київ : УкрІНТЕІ, 1995. – 61 с. |
Abstract: | Останнім часом набули широкого розповсюдження продукти, у виробництві яких застосовують гідротермічну обробку одночасно з механічною (пропарювання, варіння, сушіння, обсмаження, плющення тощо), що змінює фізико-хімічні властивості сировини, внаслідок чого значно зменшуються витрати енергії на приготування готової страви, а частина продуктів придатна до вживання без кулінарної обробки. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11714 |
Appears in Collections: | Оглядово-аналітична документація |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Extrusion.pdf | 464,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.