Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11714
Title: Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Хіврич, Борис Іванович
Keywords: горох
біологічна цінність
харчовий продукт
екструзія
соя
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
пищевой продукт
биологическая ценность
экструзия
peas
biological value
food product extrusion
soybeans
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1995
Citation: Ковбаса, В. М. Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів : / В. М. Ковбаса, А. М Дорохович, Б. І. Хіврич // Оглядова інформація. Серія : Промислова переробка та зберігання харчових продуктів. – Київ : УкрІНТЕІ, 1995. – 61 с.
Abstract: Останнім часом набули широкого розповсюдження продукти, у виробництві яких застосовують гідротермічну обробку одночасно з механічною (пропарювання, варіння, сушіння, обсмаження, плющення тощо), що змінює фізико-хімічні властивості сировини, внаслідок чого значно зменшуються витрати енергії на приготування готової страви, а частина продуктів придатна до вживання без кулінарної обробки.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11714
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Extrusion.pdf464,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.