Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11763
Title: | Режимы конвективной сушки светлого солода в высоком стационарном слое |
Authors: | Бодров, Виктор Семенович Кашурин, Алексей Николаевич Домарецкий, Виталий Афанасьевич Соколовский, Антон Теодорович |
Keywords: | режимы сушки светлый солод высокий слой Ddrying modes light malt high layer кафедра процесів і апаратів харчових виробництв |
Issue Date: | 1977 |
Citation: | Режимы конвективной сушки светлого солода в высоком стационарном слое / В. С. Бодров, А. Н. Кашурин, В. А. Домарецкий, А. Н. Соколовский // Известия вузов. Пищевая технология. — 1977. — № 2. — C. 80–84. |
Abstract: | Конвективную сушку светлого солода можно проводить в плотном слое высотой до одного метра в течении от 10 до 20 часов в зависимости от разработанных авторами режимов. Pale malt convective drying can be carried out in a dense layer to a height of one meter of water for 10 to 20 hours depending on the mode developed by the authors. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11763 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.