Молярные объёмы растворов и суспензий

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1979

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено формулу для розрахунку молярних об'ємів суспензій і номограму для визначення молярних об'ємів цукрових розчинів та утфелів. Показано вплив пересичення розчину, а також вплив домішок. Приведена формула для расчета молярных объемов суспензий и номограмму для определения молярных объемов сахарных растворов и утфелей. Показано влияние пресыщения раствора, а также влияние примесей. The formula to calculate the molar volumes of suspensions and nomohramu to determine the molar volume of the sugar solution and massecuite. The influence of supersaturation of the solution, and the influence of impurities.

Опис

Ключові слова

сахарный раствор, sugar solution, кристалл, crystal, суспензия, suspension, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Синат-Радченко, Д. Е. Молярные объёмы растворов и суспензий / Д. Е. Синат-Радченко, В. Д. Попов, И. К. Лысенко // Пищевая промышленность. – 1979. - № 25. – С. 33-35.

Зібрання