Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1191
Title: | Біологічна роль жирних кислот тваринного походження |
Authors: | Пешук, Людмила Василівна Радзієвська, Ірина Гіронтіївна Штик, Ірина Іванівна |
Keywords: | біологічний вплив жирова сировина оптимальний вміст ідентифікація склад жирних кислот biological influence optimum maintenance authentication composition of fat acids fatty raw material кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Пешук, Л. В. Біологічна роль жирних кислот тваринного походження / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська, І. І. Штик // Харчова промисловість. – 2011. – № 10-11. - С. 42-45. |
Abstract: | Наведено дані про жирнокислотний склад жирів традиційних сільськогосподарських і екзотичних видів тварин. Описано есенціальну роль поліненасичених жирних кислот. Зосереджено увагу на проблемі жирнокислотної збалансованості раціону харчування та транс-ізомеризації жирних кислот тваринного походження. The data on fatty acid composition of fat of traditional farm and exotic animals. We describe the role of Essential polyunsaturated fatty acids. Focused attention on the balance of fatty acid diet and trans isomerization of fatty acids of animal origin. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1191 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.