Нова сировина для борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто використання нової сировини — сухих сумішей — для виробництва бісквітів. Проведено порівняльний аналіз характеристик напівфабрикату та якості готових виробів одержаних класичним та новим способом.
Опис
Ключові слова
бісквіт, рецептура, суха суміш, технологічний процес, показник якості, Sponge cake, dry powders, technology process, quality index, recipe, dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Яценко, В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів / В. М. Яценко, О. В. Кобилінська // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 95-96.