Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12122
Title: | Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин |
Authors: | Лензіон, Сергій Валентинович Білик, Олена Анатоліївна |
Keywords: | брют гомогенна суміш гідродинамічні властивості зволоження фасування кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів brut homogeneous mixture hydrodynamic properties humidification pre-packing |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Лензіон, С. В. Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин / С. В. Лензіон, О. А. Білик // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. І. – С. 89. |
Abstract: | Тези присвячені розробці способів фасування. В результаті аналізу особливостей гідродинамічних режимів розроблено дві модифікації інтенсивних масопроводів для забезпечення ліквідації зволоження пляшок під час фасування, що заважає етикетуванню пляшок. Abstracts are devoted to the development of methods of packing. As a result of analyzing the hydrodynamic regimes developed two versions masoprovodiv intense moisture to ensure the elimination of bottles during packaging that prevents labeling bottles. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12122 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tboaogttvsmpuvsv.pdf | 120,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.