Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Тези присвячені розробці способів фасування. В результаті аналізу особливостей гідродинамічних режимів розроблено дві модифікації інтенсивних масопроводів для забезпечення ліквідації зволоження пляшок під час фасування, що заважає етикетуванню пляшок. Abstracts are devoted to the development of methods of packing. As a result of analyzing the hydrodynamic regimes developed two versions masoprovodiv intense moisture to ensure the elimination of bottles during packaging that prevents labeling bottles.
Опис
Бібліографічний опис
Лензіон, С. В. Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин / С. В. Лензіон, О. А. Білик // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. І. – С. 89.