Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Тези присвячені розробці способів фасування. В результаті аналізу особливостей гідродинамічних режимів розроблено дві модифікації інтенсивних масопроводів для забезпечення ліквідації зволоження пляшок під час фасування, що заважає етикетуванню пляшок. Abstracts are devoted to the development of methods of packing. As a result of analyzing the hydrodynamic regimes developed two versions masoprovodiv intense moisture to ensure the elimination of bottles during packaging that prevents labeling bottles.

Опис

Бібліографічний опис

Лензіон, С. В. Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин / С. В. Лензіон, О. А. Білик // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. І. – С. 89.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в